Wij zijn in contact gekomen met Van den Broek Car Connections op een moment dat wij ons wagenpark gingen uitbreiden.
Norbert vertelde ons over zijn onderscheidend vermogen, kwaliteit, service en wij hebben hem de opdracht gegeven om een aantal zaken in te bouwen. Wij moeten zeggen op een geweldige manier. Op locatie, alles netjes ingebouwd en weggewerkt, goede uitleg. Nieuwe mobiel, een kwestie van bellen en de volgende dag was hij weer gesynchroniseerd.

“WE HAVE A CONNECTION”

Bas Driessen

Directeur, Logistic Force B.V.

In januari 2009 hadden wij met spoed een nieuwe navigatie nodig voor onze catering wagen. Na informatie te hebben ingewonnen bij diverse bedrijven kwamen wij toch uit bij van den Broek Car Connections. Dit omdat zij snel en accuraat een offerte voor ons uitbrachten, en dat zij ook op locatie wilden inbouwen. Ook bij storing of vragen wordt er snel gehandeld en indien nodig opgelost. Ook voor een volgende keer zal ik zeker bij Car Connections mijn (inbouw) apparatuur toevertrouwen.

Dennis Simons

Directeur, Sogno catering

Sinds april 2008 werken wij samen met Van den Broek Car Connections. Norbert heeft inmiddels al een aantal carkits en Loqaters voor ons ingebouwd. Wij merken steeds weer dat het contact plezierig en persoonlijk is. En wat misschien nog wel belangrijker is: afspraak is afspraak.

Thea de Looff - Soons

Directeur, Neerlandia

Wij werken sinds januari 2008 samen met Norbert en dit is wat wij ervaren;

  • kwaliteit- en servicegericht
  • afspraak = afspraak
  • een goede partner
  • m.a.w. de inbouwspecialist bij uitstek!
Patrick Spijkers

Directeur, Clavus Telecom

What you see is what you get! Van den Broek doet wat hij belooft en komt afspraken na. In deze tijd is dat niet zo gewoon als het nu klinkt. Van den Broek onderscheidt zich op dat gebied ten opzichte van zijn concurrentie. Voor inbouw in onze voertuigen hebben wij een betrouwbare partner gevonden.

Johan Monsieurs

Directeur, Nagtegaal & Monsieurs